Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ofensiva del PP
Un document del PP qualifica de radicals ajuntaments per atacar "símbols nacionals espanyols”

Apareixen al llistat d'aquestes suposades actuacions “radicals” la retirada del bust de Joan Carles I a Barcelona i del retrat de Felip VI a Badalona, però també el fet que Colau “prové de la PAH” i “imposa multes a entitats bancàries per tenir pisos buits”.

09/10/2015 Política

El PP ha difós un document de 16 pàgines titulat Les males pràctiques dels alcaldes radicals alçats pel PSOE on recull mesures i acords adoptat pels ajuntaments de Madrid, Barcelona, Badalona, València, Saragossa, A Corunya, Cadis, Pamplona i Santiago de Compostel·la, que confirmen la seva "mala gestió", "atacs als símbols nacionals", incompliment de promeses electorals en matèria de desnonaments o endollisme.

En matèria de desnonaments, el PP recorda que la paralització de desnonaments va ser una de les "banderes" d'aquests regidors i posa exemples d'aquests nou consistoris. En el cas de Madrid, on governa Manuela Carmena, el PP assenyala que el seu equip ha acabat reconeixent que "no poden paralitzar les resolucions judicials" i que "prometre la paralització dels desnonaments en aquests termes va ser un error". També destaca que l'alcaldessa Ada Colau prové de la Plataforma Afectats per la Hipoteca (PAH) i subratlla que ha imposat "les primeres dotze multes a entitats bancàries per tenir pisos buits per augmentar el parc d'habitatge social encara que el principal propietari d'habitatge buit és l'Ajuntament".

El document posea l'accent principalment en el que consideren "atacs als símbols nacionals" i citen com a exemples retirar el bust del Rei espanyol Juan Carlos I del Saló de Plens a Barcelona; absència de l'alcalde el 25 de juliol, Santiago Apostol, en les ofrenes religioses tradicionals en la catedral de Santiago; penjar la ikurriña de la façana de l'ajuntament el dia de Sant Fermín en el pregó de les Festes a Pamplona; o eliminar la presència de la bandera d'Espanya a València, que era habitual en la batalla de flors.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid