Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
La CUP Seu d’Urgell presenta una moció de suport amb "ASKAPENA"
08/10/2015 Política

Pau Lozano com a representant del grup municipal de la CUP de la Seu d’Urgell presentarà el proper dimarts una moció de suport amb l'organització internacionalista basca Askapena, on denuncia que aquesta organització es vegi enfrontada ara a una petició fiscal d'il·legalització al costat de la comparsa Askapena, l'associació Herriak Aske i la SL Elkar Truke i que per a cinc dels seus militants es demanen 6 anys de presó pel seu treball de solidaritat internacionalista.

Entén la CUP que això és un altre atac més als drets fonamentals civils i polítics. Denuncien les finalitats polítiques i partidaries i les raons d'Estat que puguin existir darrere d'aquesta acció. Valora la decisió de la fiscalia espanyola "com un irresponsable obstacle per a la resolució del conflicte a Euskal Herria". 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid