Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
corrupció
La CUP de Tarragona davant l'escorcoll per part de la Guardia Civil de la seu de l'IMSS de Tarragona
09/10/2015 Drets i Llibertats
Aitana de la Varga i Laia Estrada davant dels jutjats  presentant la denúncia Aitana de la Varga i Laia Estrada davant dels jutjats presentant la denúncia
La Guardia Civil està escorcollant les dependències de l’Institut Municipal de Serveis Social de Tarragona en relació amb el cas Inipro.

Cal recordar que la CUP de Tarragona es va personar en aquest cas obert i, per tant, no poden fer cap tipus de declaració al respecte ja que el cas es troba sota secret de sumari.

Alhora, sí que han afirmar que aquest escorcoll mostra que la investigació està avançant favorablement als interessos de la ciutadania per tal d’aclarir el cas. Després de força temps de presentar la nostra denúncia, finalment celebren que aquesta tira endavant i que el procés d’investigació avança.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid