Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Joana Ortega rep el suport de centenars de persones concentrades davant el TSJC

Aquesta tarda hi haurà concentracions davant els ajuntaments (19.30) per la defensa de les institucions catalanes

13/10/2015 Política
Centenars de ciutadans han seguit, malgrat la pluja, la convocatòria de l’ANC, Òmnium, ACM i l’AMI i s’han concentrat avui a la tarda a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per donar suport a la democràcia i a l’ex vicepresidenta, Joana Ortega, qui ha anat a declarar com a imputada per la consulta del 9N.

Unes hores abans també ho havia fet la consellera d’Educació, Irene Rigau. Ambdues han estat acompanyades per diversos representants del món local i associatiu així com de representants de diversos partits polítics.

Avui mateix, aprofitant el primer dia de compareixences dels responsables polítics de posar les urnes el 9N i fer possible una consulta democràtica a la qual van participar 2’4 milions de ciutadans, es celebrarà davant els ajuntaments un acte descentralitzat en el qual es llegirà un manifest del Pacte Nacional pel Dret a Decidir (19.30).

Alguns dels assistents confirmats per a l’acte d’aquesta tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona en favor de la democràcia i en defensa de les institucions catalanes són:

Ramón Espadaler (UDC), Joan Rigol (PNDD), Marina Geli (MES), Joan Herrera (ICV), Francesc Homs i Neus Munté (Govern), David Companyon (EUiA), Alfred Bosch (ERC), Toni Castellà (Demòcrates de Cat), Albert Botrán (CUP), Josep Rull (CDC), Lluis Rabell (CSQEP), Ada Colau (Ajuntament), Josep Maria Àlvarez (UGT), Joan Caball (Unió de Pagesos), Oriol Illa (Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya), Eduardo Reyes (Súmate), Òscar Escuder (Plataforma per la Llengua), Quim Torra (Òmnium), Francesc Boronat (Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya), Carles Sastre (Intersindical – CSC), Pep Ribas (Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana), Isona Passola (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts), Perfecto Alonso (Confederació de Cooperatives de Catalunya), Joan Carles Gallego (CCOO), David Minoves (CIEMEN), (AMI), Jordi Sànchez (ANC).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid