Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
Compromís del Plenari Sants-Montjuïc amb procés constituent unilateral que porti la República Catalana

A proposta del nucli del districte de la CUP-Capgirem Barcelona, va rebre 14 vots a favor i només 5 en contra

09/10/2015 Política
Arran d’una proposta de la CUP — Capgirem Barcelona, el Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc va aprovar el dijous 8 d'octubre a la nit la declaració institucional per iniciar un procés constituent unilateral per fundar la República Catalana. Va tenir el suport dels consellers de Barcelona en Comú, Convergència i Unió, Esquerra Republicana i la CUP – Capgirem Barcelona. En total hi va haver 14 vots favorables i 5 de contraris. És el primer Consell de Districte de Barcelona que aprova una declaració en aquest sentit, motivada pels bons resultats electorals a favor de candidatures independentistes en les eleccions del 27 de setembre.

Text íntegre de la Declaració

“Que el Consell Plenari del Districte de Sants-Montjuïc, conscient que les opcions declaradament independentistes han obtingut a les eleccions del 27 de setembre més del 50% dels vots a diversos barris del districte i un 48% al seu conjunt, manifesta que donarà suport a totes aquelles accions i iniciatives destinades a fer possible l’inici d’un procés constituent unilateral que porti a la República Catalana i signifiqui la ruptura democràtica amb el règim del 78.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid