Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització dels servei públics
El servei de cuina de l'Hospital de Tortosa funciona des de Tarragona

I això que a principis de juliol es publicava a diversos mitjans que l'Hospital recuperava el servei de cuina propi

03/09/2015 Salut

Segons ha pogut saber la CUP-Alternativa Ecologista de Tortosa a través de diversos treballadors del servei de cuina de l’Hospital, el que havia de ser una cuina ha passat a ser una mena d’estructura d'escalfament de plats que ja venen cuinats des de Tarragona.

El procés és el següent: es trasllada el menjar ja cuinat de Tarragona a 4ºC, se segueix tota la cadena d'emplatat a 12ºC ,i es regenera en les estacions fins als 60-70ºC.

El nou sistema deixa molt poc marge de maniobra a les treballadores de l’Hospital tant pel que fa a les característiques del producte com en els temps per al servei. Actualment el menjar se serveix en safates sense tapar on el recipient (tal com passa per exemple quan escalfem un plat al microones) acostuma a estar més calent que el menjar, refredant-se així molt més ràpid si hi ha algun imprevist amb un pacient. "Posem en dubte així, la millora en la qualitat del producte final que se servirà als i les pacients de l’Hospital" ha manifestat la formació en un comunicat.

També han remarcat la preocupació, també transmesa per algunes treballadores de l’Hospital, d’una dràstica reducció del personal de cuina una vegada la posada en marxa de la nova estructura de funcionament sigui estabilitzat.

En aquesta línia, la formació denuncia els incompliments reiterats de contracte per part de l’empresa adjudicatària pel que fa a les obres que s'havien de portar a terme a la cuina. Cal recordar que l'empresa adjudicatària és una UTE de la qual forma part Clece, del grup ACS del totpoderós Florentino Pérez. "Tindrà això alguna cosa a veure que no tan sols no s’ha rescindit el contracte, sinó que no s'ha reclamat que s’esmenin i es portin a terme els acords contractuals?",  es pregunta la CUP-AE.

És per exemples com aquest que des de la CUP-AE, es rebutja la privatització dels serveis públics de Tortosa, on els interessos de les empreses afins als governs de torn projecten i executen els seus serveis sota criteris de benefici empresarial en comptes de fer-ho per tal de satisfer els interessos dels veïns i veïnes de la ciutat i de les Terres de l’Ebre en el seu conjunt.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid