Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Kurdistan
El kurdiscat lamenta que encara no hagi rebut el suport de cap institució

En un article en memòria del nen Aylan Kurdi el Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan (Kurdiscat) afirma que “cap institució, fundació o entitat ha donat res” per ajudar la ciutat de Kobane.

04/09/2015 Internacional
El passat dimecres el Kurdiscat (Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan) lamentava en un article en record del nen Aylan Kurdi que encara no ha rebut el suport de cap institució o entitat en la seva campanya d’ajuda a la ciutat kurda de Kobane (una ajuda que és perquè "persones com Aylan Kurdi no haguessin de marxar de la ciutat") . Aquest comitè de solidaritat internacionalista també denuncia que cap grup municipal a l’Ajuntament de Barcelona ha mostrat interès per agermanar la capital catalana amb Kobane.

Finalment el Kurdiscat recorda que molts habitants del Kurdistan no volen marxar del seu país (i alguns estan en contra de les “campanyes Occident per donar suport a la immigració i buidar Rojava i Síria”). Per molts kurds i kurdes la solució no és l’acolliment de refugiats sinó evitar que n’hi hagi.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid