Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TMB
Convocada vaga d’autobusos de TMB per presionar les negociacions de Conveni
28/09/2015 Laboral

ACTUB, Bescanvi Sindical, CGT, CNT i la COS d'autobusos de TMB han convocat una aturada pel dimecres 14 d’octubre de 10:30h a 15:30h. Al migdia, realitzaran una Assemblea General de treballadors i treballadoresal Casinet d’Hostafrancs (C/ Rector Triadó 53. Metro: Sants Estació i Hostafrancs).

Segons la COS, després de nou mesos de "falses negociacions",  ja que "la Direcció s’ha dedicat a marejar la perdiu sense plantejar cap proposta de conveni". Malgrat que l'ACTUB, CGT i la COS van posar sobre la taula els seus projectes de Conveni col·lectiu.

Tot indicava que la Direcció havia decidit esperar a veure que succeïa amb les eleccions municipals i, un cop realitzades, ara vol continuar esperant a que el nou equip directiu doni alguna ordre sobre el pressupost pel vinent Conveni, tal com apunta la COS

També diuen que  els pressupostos d’autobusos de TMB del 2015 comparats als del 2014 mostren que no hi ha partida extraordinària per a personal pel Conveni col·lectiu.  Per tant, això pot indicar que la idea de l’antiga Direcció (Forn i Pestaña) era mantenir congelats els sous uns quants anys més.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid