Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
10 candidats del Maresme a la llista electoral de la CUP-CC

Deu persones de la comarca del Maresme representen lluites socials i del moviment independentista a la llista la CUP-Crida Constituent a les eleccions del 27S

02/09/2015 Política

Ahir es va presentar en roda de premsa les candidates i candidats del Maresme a la llista de la CUP-Crida Constituent a les eleccions al Parlament del 27 de setembre de 2015.

En aquestes eleccions la CUP-CC es presenta amb l’objectiu de consumar la necessària ruptura amb l’estat espanyol i immediatament iniciar un procés constituent de base popular. Per la CUP cal la ruptura mitjançant l’assoliment de la independència, però a més cal construir un país en benefici de les classes populars.

Tal com va remarcar Xavier Safont-Tria, “això només ho aconseguirem si per una banda tenim majories institucionals que ens permetin fer-ho i alhora una majoria mobilitzada al carrer que pressioni perquè la constitució de la nova República Catalana tingui uns fonaments sòlids en defensa de les classes populars”.

Les candidates i candidats del Maresme són els següents:

4. Gabriela Serra i Frediani
Activista social nascuda a Mataró, vinculada a lluites socials als barris, sobretot al Baix Llobregat.

13. Xavier Safont-Tria i Ramon
De Mataró. Pagès. Un dels impulsors de la CUP Mataró. Regidor de l’Ajuntament de Mataró del 2007 al 2015.

16. Càndida Gonzàlez i Garcia
De El Masnou. Sindicalista vinculada a la lluita en l’àmbit de la sanitat. Lidera un dels projectes a Can Ruti a favor de la sanitat pública.

34. Maria Ballester i Jiménez
D’Arenys de Munt, on ara és regidora de la CUP a l’Ajuntament.

39. Jordi Pagès i Ansón
De Premià de Mar. Militant de la CUP Mataró i activista en l’àmbit de la defensa del medi ambien, l’ecologia, el territori i. Històric component de CODESEMA (Coordinadora en Defensa de la Serra de Marina)

50. Viol Quer i Miró
Mestra. Una de les impulsores de la CUP d’Arenys de Mar.

63. Adil Marouan i Messari
De Calella. Sindicalista i militant de la CUP.

72. Núria Casajuana i Vives
De Malgrat de Mar. Advocada, Regidora i militant de la CUP, va iniciar l'activisme amb el moviment assembleari de la Universitat.

79. Pep Riera i Porta
Mataró. Pagès. Sindicalista i un dels impulsors d’Unió de Pagesos.

Suplent 9. Juliana Bacardit i Garriga
De Mataró. Membre del Secretariat Nacional de la CUP fins l’estiu de 2015. Presidenta de la Coordiandora d’Associacions per la Llengua (CAL) a Mataró i del Moviment Educatiu del Maresme (MEM).


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid