Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festes de Sants
Un miler de persones fan la Via Lliure a Sants

Jordi Sànchez: “La gent està responent a la crida, però no ens conformem, volem ser més per guanyar al carrer l’11S”

28/08/2015 Política

Unes mil persones han participat avui a l’assaig de la Via Lliure que la territorial de Sants de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha organitzat aquest dijous a la Rambla Badal de Barcelona. L’assaig ha destacat els deu eixos de la República Catalana que està potenciant l’ANC aquest estiu, així com amb dos punters gegants que han avançat per la Via formada.

L’acte ha comptat amb les intervencions del president de l’Assemblea, Jordi Sànchez, que ha explicat que ja hi ha “més de 230.000 persones inscrites a la Via”. “La gent està responent a la crida, però no ens conformem, volem ser més per guanyar al carrer”, ha afirmat Sànchez, que s’ha mostrat convençut que la Via Lliure desbordarà la Meridiana el proper Onze de Setembre i serà un “èxit absolut”.

Sànchez ha destacat la importància que la mobilització de la Diada sigui massiva  “perquè només guanyant al carrer guanyarem a les urnes el 27 de setembre”. El president de l’ANC ha afegit que no hi pot haver lloc pel cansament fins al 27 de setembre. “És ara quan hem d’actuar!”, ha conclòs.

L’acte ha estat presentat per l’actor Toni Albà i ha comptat amb les intervencions també de la Vicepresidenta de l’ANC, Rosa Alentorn, i del coordinador de la territorial de Sants-Montjuïc, Enric Blanes. Albà ha recordat la importància d’inscriure’s a la Via per fer que esdevingui també un èxit organitzatiu i logístic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid