Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MERIDIANAMENT
Puigcerdà diu Via Lliure a la Sostenibilitat amb més de mig miler de persones

Jordi Sànchez demana un gran “esforç” l’11S per convertir la Via Lliure en la Diada definitiva

02/08/2015 Política
Més de 500 persones han donat Via Lliure a la Sostenibilitat a l’acte que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC)ha dut a terme aquest diumenge a Puigcerdà en el marc de la campanya d’estiu. La jornada ha comptat amb una taula rodona per resoldre dubtes sobre la independència que ha comptat amb la intervenció del president de l’Assemblea, Jordi Sànchez, i de diversos representants polítics independentistes.

Sànchez s’ha mostrat convençut que el 27 de setembre el país començarà a caminar cap a la independència. “Tots ho farem possible”, ha afirmat. El president de l’ANC ha demanat també un “últim esforç” per convertir així la Via Lliure en la Diada definitiva. “Omplim la Meridiana”, ha dit Sànchez, que ha destacat la importància que tothom s’hi inscrigui per tal d’assegurar l’èxit logístic del gran mosaic que es durà a terme i per generar una onada imbatible de cara al 27S.

Els assistents han dut a terme un gran punter humà dirigit al Parlament, on desembocaran simbòlicament tots els eixos de la campanya d’estiu a la Via Lliure l’Onze de Setembre.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid