Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
Propostes de la CUP Capgirem Barcelona a TMB

La formació també denuncia la repressió laboral que la Direcció de TMB exerceix contra els treballadors i treballadores que defensen els seus drets.

21/08/2015 Política

La CUP Capgirem Barcelona va manifestar ahir el seu rebuig a que la nova Direcció de TMB comenci la legislatura amb opacitat, generant més càrrecs i mantenint sous desproporcionats.

Paral·lament, la formació va presentar tot un seguit de propostes, com la de canviar el nom de la Cotxera Ponent per Cotxera Pablo Díez; recuperar tot el servei de Bus i Metro eliminat i retallat des de 2007 amb especial èmfasi el 2012; rer públics tots els sous i complements del personal fora de conveni de TMB; aturar les contractacions fraudulents a Bus i Metro de TMB; liquidar els bufets jurídics externs, els cotxes oficials, els pàrquings privats i els busos d’empreses externes; recuperació del servei de Nit Bus i del Bus de 9 Barris; acabar amb les externalitzacions en matèria de manteniment, neteja, seguretat, etc. i desistir com a TMB del judici per hores sindicals il·legals que beneficien a CCOO, UGT i SIT.

Repressió laboral

D’altra banda, també va denunciar la repressió laboral que la Direcció de TMB exerceix contra els treballadors i treballadores que defensen els seus drets. L’últim cas és el del conductor d’autobusos Vicente Curto que, després de ser diagnòstic amb una malaltia, la Direcció va voler acomiadar quan en realitat havia de tenir un lloc de feina alternatiu.

Després de la mobilització realitzada se l’ha sancionat amb 10 dies sense feina i sou quan va protestar per que, segons el servei mèdic que el va diagnosticar per acomiadar-lo, ara diu que ja s’ha curat. Aquí podeu llegir les seves cartes explicant el cas.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid