Jocs Mediterranis
Les CUP de les poblacions participants als Jocs Mediterranis mostren el seu rebuig a als "Jocs de la Fam" del 2017

Els regidors i regidores també han repartit exemplars de la publicació InfoCUP: Especial Jocs Mediterranis 2017, que es refereix als Jocs del 2017 com "els Jocs de la Fam".

24/08/2015 Política

Aquest dilluns 24 d'agost a dos quarts d'onze, davant la Casa Canals de Tarragona, diversos regidors i regidores de la CUP de les ciutats on hi ha seus i subseus dels Jocs Mediterranis 2017 han mostrat el rebuig vers l'esdeveniment esportiu mentres es celebrava un acte institucional de suport als Jocs a l'interior de l'edifici. A l'acte també hi ha participat el cap de llista de la demarcació per la CUP- Crida Constituent, Sergi Saladié.

Laia Estrada, consellera de la CUP de Tarragona, ha resumit els punts de desacord amb els Jocs afirmant que "l'endeutament a què aquest esdeveniment, innecessari i especulatiu, sotmetria la ciutat és del tot desproporcionat i podria arribar als 50 milions", motiu pel qual des de les CUP es promouran mocions a totes les administracions afectades on es tingui representació per tal de rebutjar els Jocs.

La consellera també ha assegurat que "la manca de diàleg i l'important nombre de grups municipals que durant la campanya electoral van mostrar el desacord amb els Jocs mostren uns dubtes més que raonables que caldria portar-nos a, com a mínim, una consulta de la ciutadania en aquest aspecte".

Des de les CUP es continuarà una campanya de rebuig que es reflectirà al Plenari Municipal extraordinari convocat pel proper divendres 4 de setembre a Tarragona. Al marge de la sessió plenària, la CUP continuarà impulsant les lluites socials al carrer tant abans com després del ple.

Els regidors i regidores també han repartit exemplars de la publicació InfoCUP: Especial Jocs Mediterranis 2017, que es refereix als Jocs del 2017 com "els Jocs de la Fam".