Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MERIDIANAMENT
La Via Lliure ja té 210.000 inscrits però es manté la crida a omplir els trams buits

La Campanya d’Estiu se centrarà aquesta setmana en l’Eix de la Democràcia

24/08/2015 Política

Quan falten tres setmanes per la Diada de l’11 de setembre encara queden molts trams per omplir a la Meridiana. Tot i el toc d’alerta que l’Assemblea va llençar la setmana passada i haver superat la xifra dels 200.000 inscrits (210.000), encara queda molta feina a fer a convertir l’11S en una Diada decisiva i per això l’ANC recorda que és importantíssim inscriure’s a través de la pàgina: http://via.assemblea.cat El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha volgut recordar que “cal que la Via Lliure sigui un èxit per a guanyar el 27S”.

En paral·lel, l’Assemblea manté la Campanya d’Estiu per tot el territori i aquest cap de setmana es desplaçarà fins a Ceret (Catalunya Nord) per a celebrar-hi l’acte de tancament d’una setmana que haurà estat dedicada a l’Eix de la Democràcia. El debat es podrà seguir a través de les xarxes socials (#ViaDemocracia) i s’alimentarà dels diversos actes que hi ha programats arreu del territori. Podeu consultar-los al següent enllaç

De tots ells, en destaquem alguns com la formació del punter que es farà a les Borges Blanques el dimecres que comptarà amb la presència de Jordi Sànchez i Liz Castro; la mateixa Castro serà l’endemà a Sant Feliu de Pallarols en una conferència sobre “el moment històric actual i les properes eleccions del 27S”. També són d’obligada menció la xerrada sobre la nova Constitució amb el jutge Santi Vidal a Bellveí el dissabte o la trobada amb Saül Gordillo sobre democràcia i mitjans de comunicació a Terrassa el mateix dia. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid