Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP GIRONA
La llista definitiva de la CUP-Crida Constituent a Girona

Narcís Comadira, Imma Sau, Sebas Parra i Toia Codina completaran la llista de la CUP-Crida Constituent a Girona

20/08/2015 Política
L’escriptor i artista Narcís Comadira, la pediatra i activista contra la mutilació genital femenina, Imma Sau, l’educador i exdirector de l’Escola d’Adults de Salt, Sebas Parra i l’excoordinadora de l’ANC a la Garrotxa, Toia Codina completaran la llista electoral que la CUP-Crida Constituent   presentarà a la demarcació de Girona a les eleccions del 27 de setembre. Imma Sau serà la número 6 de la llista precedint a Marc August Muntanya, pastor i activista cultural de Riudaura, Mariona Baraldés, regidora de la CUP a Campdevànol, Miquel Blanch, educador i militant de Lluita Internacionalista i Mònica Alonso, activista pels drets socials i de gènere al Pla de l’Estany.

La llista inclou també diversos noms relacionats amb el municipalisme a les comarques gironines com són Irene Palol, exalcaldessa de Viladamat, Natàlia Sànchez, regidora a Figueres, Sandra Pazos, regidora a Banyoles, Marc Roura, regidor a Verges, i Elena Delgado, regidora a Sant Feliu de Guíxols. Aquesta decisió representa la voluntat de reivindicar la importància dels municipis en el procés cap a la plena independència del poble català. Així mateix, a la llista també hi apareixen altres noms com el de Ramon Serna, activista per la sanitat pública i membre de Constituents per la Ruptura, Martí Lleixà, membre del Procés Constituent a La Garrotxa, Anastasio Pulido, activista pels drets laborals i socials de Blanes i Maria Besora, membre del moviment juvenil a l’Alt Empordà.

Tots aquests noms participaran d’una llista que, com ja es va fer públic fa uns dies, encapçalaran l’advocat Benet Salellas, l’ambientòloga Marta Ball·llosera, el geògraf i conserge Jordi Navarro, la biòloga Elisabet Punset i l’historiador Toni Rico. La llista la tancarà Alguer Miquel, cantant del grup Txarango, que fa uns dies va anunciar la seva implicació electoral conjuntament amb  Adelais de Pedrolo (substituta de l’activista cultural nord-catalana Dolors Serra) i l’historiador, escriptor i membre de l’USTEC, Xavier Díez.

Llista CUP-Crida Constituent Girona

1. Benet Salellas
2. Marta Ball-llosera
3. Jordi Navarro
4. Elisabet Punset
5. Toni Rico
6. Imma Sau
7. Marc August Muntanya
8. Mariona Baraldés
9. Miquel Blanch
10. Mònica Alonso
11. Anastasio Pulido
12. Maria Besora
13. Sebas Parra
14. Toia Codina
15. Narcís Comadira
16. Adelais de Pedrolo
17. Alguer Miquel

Suplents
18. Elena Delgado
19. Ramon Serna
20. Irene Palol
21. Marc Roura
22. Natàlia Sánchez
23. Martí Lleixà
24. Sandra Pazos
25. Ramon Muñoz
26. Zaida Vidal
27. Xavier Díez

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid