Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jocs del Mediterrani
La CUP de Tarragona lloa el pols de l’Alcalde Ballesteros amb l’Estat Espanyol

Ara bé, la formació lamenta que sigui només pels Jocs del Mediterrani.

29/08/2015 Política
La CUP considera una irresponsabilitat tirar endavant els JOCS MEDITERRANIS La CUP considera una irresponsabilitat tirar endavant els JOCS MEDITERRANIS

La CUP de Tarragona felicita l’Alcalde Ballesteros pel seu pols amb l’Estat Espanyol, tot i així lamenta que el motiu sigui el finançament dels Jocs del Mediterrani que no és res més que un esdeveniment esportiu amb uns antecedents poc democràtics, amb qüestionable suport social, i amb finalitats especulatives i electoralistes.

La candidatura anticapitalista valora molt positivament el lideratge exercit per l’Alcalde de la ciutat sobre el territori, a l'hora de mobilitzar altres càrrecs electes del Camp de Tarragona en la defensa del projecte, però considera que aquest mateix lideratge hauria d’haver-se exercit en la defensa de corredor del mediterrani, en la construcció de l’autovia o en la remodelació de l’estació de trens.

D’altra banda, els independentistes també lloen el posicionament combatiu de l’Alcalde amb el Consejo Superior de Deportes, ara bé, voldrien que aquesta actitud bel·ligerant també s'hagués mostrat per aconseguir el finançament del Mercat Central, per millorar el Patrimoni Romà o per defensar la població davant d’accidents químics com el de Nitricomax.

Per últim la CUP de Tarragona espera que aquests greuges serveixin perquè el Grup Municipal del PSC vegi que les polítiques del PeiSC al cove no porten enlloc amb un Estat que funciona en base a polítiques colonialistes, i així, de cara al Referèndum del 27 de setembre, es decantin per opcions rupturistes i independentistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid