Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP GIRONA
La CUP-Crida per Girona precinta simbòlicament el “Vol Gastronòmic” per denunciar la passivitat municipal

La formació independentista ha exigit una actuació immediata i concreta de l’actual equip de govern

28/08/2015 Política

Aquest matí un grup d’activistes de la CUP-Crida per Girona han precintat simbòlicament el “Vol Gastronòmic” amb cinta balisa i cinta adhesiva per denunciar la manca d’actuació del govern de CiU i exigir la retirada immediata d’aquest negoci situat a l’encreuament del Pont de Pedra i el Carrer Santa Clara. Els membres de la formació també han penjat cartells on s’hi podia llegir: “Precintat per ordre popular en esgotar el termini més que dubtós d'explotació concedit arbitràriament per l'Ajuntament de Girona governat per CiU".

Amb aquesta acció, la CUP-Crida per Girona ha volgut fer visible una situació que ja va denunciar la setmana passada però que no ha tingut cap resposta. El Vol Gastonòmic fa dos mesos que té la llicència esgotada però de moment els seus propietaris no han realitzat cap acció per treure l’andròmina del seu punt i l’Ajuntament ha anat allargant els terminis sense fer cap pressió pública als propietaris. De fet, la CUP-Crida per Girona ha denunciat des del principi del projecte, la permissivitat i els tractes de privilegi de CiU amb el Vol tot i tractar-se d’un espai públic privatitzat.

La portaveu de la CUP-Crida per Girona, Laia Pèlach, ha assegurat que “dos mesos després que s’acabés la llicència res no justifica la presència del Vol en un espai públic ja que la privatització evident d’aquest espai amb connivència de l’actual govern de CiU és un exemple de tracte diferencial que no es pot permetre”. La formació ha exigit una actuació immediata i concreta de l’actual equip de govern.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid