Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Major
La Crida per Granollers-CUP exigeix explicacions pels privilegis dels regidors en l'arrossada popular

La formació ha renunciat als tiquets

28/08/2015 Política

El grup municipal de la Crida per Granollers-CUP ha denunciat públicament el tracte de favor que reben els regidors i regidores del consistori en actes com l'arrossada popular de la Festa Major.

La formació ho ha qualificat de «vergonyant» que des de la Comissió de Festa Major es regalin quatre tiquets gratuïts als 25 regidors perquè dinin de franc mentre la resta d'assistents han de pagar 5 euros. A banda de fer públic aquest greuge, la Crida-CUP ha renunciat ha fet ús gratuït d'aquests tiquets.

També considera que la tasca de regidoria ha d'estar exempta de privilegis, deslliurada de tracte de favors i autogestionada amb els ingressos que ja percep cada grup municipal.

La Crida-CUP considera que els 100 tiquets es podrien haver destinat a finalitats socials i reclama explicacions al govern municipal per saber si s'han repartit més àpats gratuïts.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid