#MERIDIANAMENT
L’assaig gracienc de la Via Lliure aplega més d’un miler de persones

David Fernàndez, Carme Forcadell i Jordi Sànchez han fet una crida a participar a la convocatòria de la Meridiana per a l’Onze de Setembre.

19/08/2015 Política
Més d’un miler de persones han participat aquesta tarda a l’assaig gracienc de la Via Lliure. Durant prop de mitja hora, entre preparatius i performance acabada, s’ha pogut anar aplegant la gent que ha anat formant fileres. Cada filera representava cadascun dels deu eixos temàtics que es formaran també a la Meridiana l’Onze de Setembre.

L’acte ha estat amenitzat i guiat en tot moment per Quim Vila, des de dalt d’un petit empostissat i acompanyat per la seva guitarra. Cap a les 19:30h ha estat el moment més emotiu amb l’enlairada coordinada, filera per filera, de cadascun dels eixos.

Tot seguit tothom ha baixat cap a la plaça Joanic, on el president de l’ANC Jordi Sánchez, el membre del grup parlamentari de la CUP David Fernández, i l’expresidenta de l’ANC i membre de la llista Junts Pel Sí, Carme Forcadell, han fet uns parlaments davant de mig miler de persones I nombrosos mitjans de comunicació. Tots tres han coincidit a animar la gent a participar a la convocatòria de la Meridiana per a l’Onze de Setembre.

Més tard,  a plaça Joanic s'ha gaudit de l’espectacle Gràcies Ovidi amb Paco Prieto, Arturo Gaya i Kike Pellicer. El toc de cloenda de la jornada l'han donada els mics del Rumb al Bar.