Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MERIDIANAMENT
L’assaig gracienc de la Via Lliure aplega més d’un miler de persones

David Fernàndez, Carme Forcadell i Jordi Sànchez han fet una crida a participar a la convocatòria de la Meridiana per a l’Onze de Setembre.

19/08/2015 Política
Més d’un miler de persones han participat aquesta tarda a l’assaig gracienc de la Via Lliure. Durant prop de mitja hora, entre preparatius i performance acabada, s’ha pogut anar aplegant la gent que ha anat formant fileres. Cada filera representava cadascun dels deu eixos temàtics que es formaran també a la Meridiana l’Onze de Setembre.

L’acte ha estat amenitzat i guiat en tot moment per Quim Vila, des de dalt d’un petit empostissat i acompanyat per la seva guitarra. Cap a les 19:30h ha estat el moment més emotiu amb l’enlairada coordinada, filera per filera, de cadascun dels eixos.

Tot seguit tothom ha baixat cap a la plaça Joanic, on el president de l’ANC Jordi Sánchez, el membre del grup parlamentari de la CUP David Fernández, i l’expresidenta de l’ANC i membre de la llista Junts Pel Sí, Carme Forcadell, han fet uns parlaments davant de mig miler de persones I nombrosos mitjans de comunicació. Tots tres han coincidit a animar la gent a participar a la convocatòria de la Meridiana per a l’Onze de Setembre.

Més tard,  a plaça Joanic s'ha gaudit de l’espectacle Gràcies Ovidi amb Paco Prieto, Arturo Gaya i Kike Pellicer. El toc de cloenda de la jornada l'han donada els mics del Rumb al Bar.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid