Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via Lliure
Els inscrits a la 'Via Lliure' superen els 250.000

La crida dóna resultat i augmenta el ritme d'inscripcions

29/08/2015 Política

La setmana passada l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) demanava als ciutadans que s'inscriguessin a la 'Via Lliure' que es dirigirà al Parlament per a fer d'aquest 11 de setembre una Diada decisiva. Fidels a la cita, molta gent ha fet el pas i s'ha inscrit per a reservar-se un lloc i han permès que el nombre d'inscrits augmenti considerablement, tot i que encara queda Meridiana per omplir.

La millor notícia no és tant haver superat els 250.000 inscrits com haver incrementat el ritme d'inscrits al dia que ha de seguir sent elevat per a convertir la Diada d'enguany, una vegada més, en una demostració multitudinària que s'observarà des de tot el món. Per això des de l'ANC es segueix demanant que tothom qui pugui s'inscrigui a  per tal de garantir l'èxit logístic i polític de la mobilització.

A Sants comencen abans 

Per anar fent boca, el passat dia 27 d'agost es va celebrar a Sants un assaig de la 'Via Lliure', que va convertir la Rambla Badal en una petita Meridiana per un dia. Adjuntem el vídeo de la jornada festiva, que es va celebrar en el marc de les festes majors del barri.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid