Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Via Lliure
Ceret reivindica Via Lliure a la Democràcia

L'acte central de l'Eix d'aquesta setmana de l'Assemblea aplega 300 persones a la població del Vallespir

29/08/2015 Política

L'Assemblea Territorial de la Catalunya Nord ha organitzat aquest dissabte l'acte central de la Campanya d'Estiu de l'Assemblea sota el lema: 'Amb la República Catalana tots hi guanyem'.

La població de Ceret ha acollit la reflexió sobre la Democràcia, penúltim Eix sobre el qual es debatrà arreu del territori, abans de trobar-se el pròxim 11 de setembre a la Meridiana, en una 'Via Lliure' que convertirà en decisiva aquesta Diada.

Els actes han començat de bon matí amb un parell de conferències al cinema de Ceret i la inauguració d'una exposició a l'Ajuntament. A la tarda, una Cercavila ha precedit l'acte polític que ha comptat amb la presència del pintor Miquel Arnaudies qui ha recordat la implicació necessària dels ciutadans nordcatalans, ja que “amb una República Catalana al sud tots hi guanyarem”.

L'ex batlle d'Elna, Nicolás García ha defensat el caràcter plebiscitari de les pròximes eleccions i ha demanat que “la voluntat de les urnes i del carrer sigui respectada i no ofegada”. L'acte ha comptat amb la presència del president de l'Assemblea Nacional, Jordi Sànchez, qui no ha dubtat en repetir la crida a inscriure's  que s'escampa per tot el país, per omplir la Meridiana i donar al món “una imatge inequívoca d'unitat i d'il·lusió”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid