Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una altra manera de fer política
Josep Font Bernaus, membre del Compromís per Cerdanyola (CpC) i de Cerdanyola per la Independència (CxI-ANC) Josep Font Bernaus, membre del Compromís per Cerdanyola (CpC) i de Cerdanyola per la Independència (CxI-ANC)
És evident que a l'Ajuntament de Cerdanyola s'ha començat una nova era. Els canvis que s'estan produint arreu del País també tenen repercussions a la nostra ciutat. Fer que les coses siguin diferents implica també fer canvis a la institució de govern més propera als ciutadans, a la casa de la vila.

És evident que de moment la gent del poble no percep els canvis, perquè de moment afecten només el funcionament intern de l'Ajuntament. Uns bons fonaments són imprescindibles per isolar les fites que els programes de govern contenen.

No es tracta de fer coses de cara a la galeria, es tracta de complir el contracte que el Compromís va signar amb els ciutadans i ciutadanes de Cerdanyola. Tampoc es tracta de buscar coses novedoses o que estan de moda, es tracta d'escoltar la gent, conèixer a fons el problemes locals i posar fil a l'agulla per resoldre'ls. I també de mantenir aquelles actuacions de consistoris anteriors que estaven ben fetes.

També voldria afegir que és necessari que, després del període electoral que va de setembre a novembre, els partits que van donar suport a Carles Escolà com alcalde s'engresquin a entrar en el govern, i si pot ser abans millor. Ens espera una etapa en la qual les possibilitats d'arribar a més gent és més fàcil des de l'Ajuntament, i es pot ajudar més al Procés des de dintre que des de fora. No fa falta recordar la importància política del moment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid