Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Presentació del MERUTS FESTIVAL 2015
30/07/2015 Cultura

El propet dissabte es presentarà el MERUTS FESTIVAL 2015. Per a aquest esdeveniment es comtarà  amb la presència de Novus OrdoLANS MUSIC - EAR i Fuckin' Aixà.  El concert començarà a les 19.30h i podeu apuntar-vos al sopar popular:
- Hamburguesa, picaeta i beguda: 5€ (reserves a info@meruts.org)

També es realitzarà un sorteig de 10 entrades per al Meruts Festival 2015. Per a participar has d'estar apuntada al sopar o consumir una copa.

MERUTS FESTIVAL 2015

Com cada agost torna a Ontinyent el Meruts Festival per tal donar una oferta d’oci alternativa a la joventut durant la setmana de festes de moros i cristians de la ciutat. Enguany, per a la seua novena edició que es celebrarà el dimarts dia 18 d’agost, l’Assemblea de Joves Meruts ha preparat un cartell divers i inusual combinant bandes d’àmbit estatal amb grups de les nostres comarques.

Bacora, un dels grups valencians més originals i atípics dels últims temps, actuarà per primera volta a la capital de la Vall d’Albaida per presentar el seu treball Surf & Raspall, una bona dosi de punk i irònia injectada directament des de Califòrnia.

Però si hi ha un grup que juga a casa, eixe és Tashkenti, banda ontinyentina que aportarà els seus ritmes més mestissos en el que serà el seu concert de comiat. Després de més d’un lustre pels escenaris d’arreu del nostre país i d’haver caigut a última hora del Festival Diània 2015, l’actuació dels Tashkenti promet ser ben espectacular i emotiva, i com no, rodejada d’amics i companys en un festival, el Meruts, que els ha vist crèixer i s’ha fet gran amb ells.

Per altre costat aterraran a la vall blanca els catalans La Troba Kung-Fú. El grup fundat per Joan Garriga, antic cantant dels mítics Dusminguet, arriba a Ontinyent per transmetre’ns la seua millor música i sentiments i fer-nos ballar a ritme de rumba catalana, cúmbia i reggae. Tot un grupàs per a una bona nit d’estiu a la fresca.

El contrapunt al festival el posarà la veterana banda de punk-rock d’Utrera El Noi del Sucre & Los Muertos de Cristo, una combinació mortal entre passat i present d’una colla d’amics que fa 25 anys decidiren muntar un grup de rock mitjançant el qual expressar les seues idees polítiques. La seua “Gira 25 años” porta a aquests andalusos a Ontinyent per continuar donant guerra i rock’n’roll.

Tancarà el cartell DJ Biano, vell conegut de l’escena musical valenciana per haver sigut membre d’Orxata Sound System. Posarà la guinda a la nit per submergir-nos entre ritmes electrònics i el millor drum’n’bass.

I tot açò a un preu d’entrada ben popular, encara per determinar, i acompanyat d’una vesprada de tallers i activitats en què es comptarà amb la col·laboració d’un grapat de col·lectius. Estigueu atentes a les últimes novetats!!!!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid