Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
0 responsables
Milers de persones donen un últim homenatge a les víctimes convocades per l'AVM3J

La convocatòria ha estat multitudinària i ha reunit milers de persones per retre un últim homenatge a les víctimes amb el compromís de la Generalitat d'obrir una nova comissió d'investigació.

03/07/2015 Drets i Llibertats

Esta vesprada la plaça de la Mare de Déu de València s'ha omplit amb milers de persones que ha realitzat un últim homenatge a les 43 víctimes mortals i les 47 ferides de l'accident de metro de la línia 1 de la ciutat del Túria que es va produir tot just hui fa nou anys en una concentració convocada per l'Associació de Víctimes de Metro 3 de Juliol (AVM3J), concentració que serà l'última, després de nou anys i 105 concentracions reclament justícia, a l'obrir el nou govern de la Generalitat una comissió d'investigació que aclarisca el succés.

L'associació ha convocat tothom a participar-hi "per a celebrar el final d'una lluita, demanant una investigació real on no es rebutgen documents ni testimonis, i on els compareixents no vagen amb les respostes apreses'. Les Corts Valencianes han dedicat hui un ple especial al cas, on s'ha aprovat l'obertura d'una comissió d'investigació sobre l'accident.

La presidenta de l'associació, Beatriz Garrote, ha destacat que 'a partir d'ara les llàgrimes només seran per l'absència i no per la impotència'. I ha afegit: 'Es un aniversari diferent. Després d'haver pogut parlar a les Corts, davant dels diputats, sent que s'han començat a posar les bases perquè això no torne a passar'. Al final de la concentració, l'acte s'ha tancat amb la intervenció de la presidenta de l'associació, Beatriz Garrote i a més ha sonat la Muixeranga i s'ha realitzat un castellet amb els aplaudiments dels assistens de fons.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid