Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
Manifestació espanyolista a l’Hospitalet de Llobregat

Una quarantena de persones es van manifestar ahir davant de l’Ajuntament de l’Hospitalet en contra de l”’Hispanofòbia”

03/07/2015 Política

Ex-legionaris, Hermandad Virgen de Carmona, Associación Cruz de San Andrés, plataforma Hispanoamericana de Cataluña, Hermandad de regulares, Asociación de Huerfanos de la Guardia Civil, Som a Temps (organització política unionista d’extrema dreta), Hermandad Nacional Jaime I, Cofradia del Cristo del Perdón del calvari de Malgrat de Mar, Hermandad de Regulares i  Proyecto Legitimidad van confluir ahir amb el Padre Custodio Ballester  davant de l’Ajuntament de l’Hospitalet amb banderes espanyoles, catalanes i andaluses per manifestar-se contra la “Hispanofòbia”. Segons els manifestants els fidels de la parroquia del Padre Custodio pateixen una persecució intensa per part de "grups polítics de socialistes, comunistes i nacionalistes".


Durant l’acte els concentrats van cantar l’himne Legionario (i van intentar interpretar l’himne d’Espanya) i tot i que no es van registrar enfrontaments alguns policies locals vigilaven la porta del consistori ja que alguns manifestants varen mostrar actituds violentes (segons ells durant els últims mesos l'Ajuntament de l'Hospitalet està tractant de prohibir les seves activitats).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid