Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La UEFA podria sancionar el Barça per mostrar estelades a Berlín

La UEFA decidirà el 23 de juliol si sanciona al FC Barcelona per les banderes independentistes mostrades pels seus aficionats durant la final de la Lliga de Campions a l'Estadi Olímpic de Berlín

01/07/2015 Política

L’excusa per tirar endavant el càstig és el reglament disciplinari de la UEFA que penalitza l'ús de símbols, gestos o càntics "que no encaixin en un esdeveniment esportiu, particularment missatges de naturalesa política, ideològica, religiosa, ofensiva o provocativa" amb sancions econòmiques i fins i tot el tancament parcial de l'estadi però algunes fonts insinuen que el possible càstig és fruit de les maniobres del Ministeri d'Afers exteriors espanyol.


El F.C. Barcelona presentarà un recurs demanant l'arxiu de l'expedient, basant la seva argumentació en la llibertat d'expressió dels seus aficionats i en l'informe del delegat de la UEFA en el partit que va qualificar el comportament dels seguidors catalanes d'"excel·lent".


Les autoritats espanyoles no només estan intentant sancionar el Barça mitjançant la UEFA sinó que també volen imposar un càstig al club blaugrana perquè durant la final de la Copa del Rei del 30 de maig celebrada al Camp Nou davant l'Athletic de Bilbao, tant l'afició catalana com la basca van dedicar una sonora xiulada a l'himne espanyol. Finalment, avui s’ha conegut que l’UNI Girona ha estat penalitzat (haurà de jugar la prèvia de l’Eurolliga tot i ser el campió de lliga) per la Federació Espanyola de Basquet.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid