Educació
L'IDESCAT acredita que la ILP per un nou sistema educatiu ha lliurat més de 50.000 signatures

Després de recollir 95.000 firmes per la ILP per un nou sistema educatiu, ara es poraran totes les signatures des de l'IDESCAT fins al Parlament, on s'explicaran les properes passes a seguir per al debat d'aquesta iniciativa legislativa popular

04/07/2015 Educació
La ILP per l'educació pública va aconseguir recollir 95.000 firmes, gairebé el doble de les requerides per a una iniciativa legislativa popular al Parlament de Catalunya.

Aquests dies es portaran totes les signatures des de l'IDESCAT fins al Parlament de la CAC. L'entrega es realitzarà el proper dimarts 7 de juliol, i s'explicaran les properes passes a seguir per al debat d'aquesta iniciativa legislativa popular. Amb motiu d'aquesta entrega de les signatures s'ha convocat a les 11.30h del dimarts 7 de juliol al Parlament de Catalunya, al Parc de a Ciutadella, en què també es realitzarà una roda de premsa.

La ILP per un nou sistema educatiu a Catalunya reivindica una educació pública gratuïta de bressol a universitat. La iniciativa pretén lluitar contra la creixent mercantilització del sistema educatiu, perquè l'educació de qualitat sigui un dret al que hi pugui accedir tothom sense importar el seu origen social. I per a fer-ho viable proposa eliminar els concerts escolars en un període de 10 anys.

Podeu trobar tota la informació relativa a la ILP al nostre web ilpeducacio.cat, així com l'articulat complet de la ILP.