Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
INDRA manté l’ERO per acomiadar 1.850 treballadors a mitjan agost

Des del 14 de juliol el treballadors protagonitzen una vaga indefinida a Catalunya i des del passat dilluns a la resta de l'estat.

30/07/2015 Laboral

L’empresa Indra, la més gran empresa de serveis informàtics espanyola, amb uns 13.000 treballadors (més de 1000 al seu centre de Barcelona) i més de 40.000 a tot el món, va començar el passat 7 de juliol, un procés d’acomiadament col·lectiu que afectarà a un total 1.850 treballadors a tota Espanya, més del 14% de la plantilla.

A més d’aquests acomiadaments l’empresa deixa entreveure que l’acompanyarà de rebaixes salarials entorn del 10% pels que es quedin, i un augment de la jornada laboral.

Davant això, la CGT ha donat cobertura legal a la plantilla de Indra per a la realització de mobilitzacions, legalitzant la possibilitat d’una vaga indefinida a Catalunya (des del dia 14 de Juliol) i més tard en la resta de l’estat espanyol (a partir del 27 de Juliol).

La Taula de Negociació (formada pels sindicats CCOO, UGT, USO, CGT, COBAS i STC) després d’estudiar la documentació aportada per l’empresa, manté la postura de que no existeixen causes econòmiques per justificar els acomiadaments.

Els treballadors s’han sumat tant realitzant jornades de vaga, com a diferents concentracions que s’han produït en tots els centres de treball de l’empresa al territori espanyol.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid