Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
Els regidors "Som Poble" del Vendrell renuncien a la plaça gratuïta d'aparcament
28/07/2015 Política

Els regidors de "Som Poble" a l'Ajuntament del Vendrell han renunciat a la gratuïtat de la plaça d'aparcament tenien disponibles amb la tarja del Parven 93 SL, tot i que des d'alcaldia se'ls va comunicar que dites no suposaven una despesa extra a l'Ajuntament. 

Els regidors de "Som poble" han manifestat la seva renuncia, tot dient que "No volem disposar de forma gratuïta un servei que qualsevol vendrellenc o vendrellenca ha de pagar per fer servir". També han remarcat que les places que tenien disponibles al pàrquing soterrat de la plaça Pep Jai està gestionat per una empresa amb participació municipal al capdavant de la qual hi ha en Josep Maria Pros, cunyat d'en Martí Carnicer, alcalde del municipi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid