Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Els 178 espais de votació per a la Consulta Interna de l'ANC

El president de l'entitat Jordi Sànchez anirà a votar a la seu de Gràcia avui divendres a les 17.30 hores, i Liz Castro, coordinadora d'incidència internacional, ho farà a les 18.30 hores també a Gràcia, mentre que Rosa Alentorn (vicepresidenta de l'ANC) dipositarà el seu vot dissabte pels volts de les 12.00 a la seu de Fort Pienc

03/07/2015 Política

L'ANC ja ha fet públic a la seva web la relació d'indrets i els horaris a on els socis de ple dret podran votar en la Consulta Interna que l'entitat ha organitzat per a avui divendres i demà dissabte 4 de juliol.

L'entitat independentista demana l'opinió de tots els seus socis, per respondre a la invitació que el president de la Generalitat de la CAC va fer la setmana passada a l'ANC i altres associacions perquè consideressin la possibilitat de promoure la creació d'una candidatura amb la màxima unitat de les forces i persones partidàries de la independència.

La pregunta que l'ANC sotmet a votació és la següent:

"Vols que l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per a impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per a garantir el caràcter plebiscitari del 27S que ens porti a la independència de Catalunya?"

L'Assemblea té censats 34.768 socis al corrent de pagament (fins el 26 de juny) que podran respondre si volen que “l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?”. El president de l’ANC, Jordi Sànchez, ha fet una crida a la participació perquè la consulta esdevingui un èxit, més enllà de l’opció escollida.

El mateix dissabte al vespre l'ANC emetrà un comunicat informant dels resultats provisionals de la consulta. Els resultats definitius, però, no es coneixeran fins que s'hagi acabat el recompte de vots per correu electrònic que es durà a terme al llarg de la setmana.

Pàgina web amb tota la informació: http://assemblea.cat/4j2015

L'ANC ha indicat els punts d'interès per a gravacions audiovisuals a Barcelona: a la Seus de Gràcia (Robí 22), a Sants (Alcolea 74, baixos) i Sarrià (Casa Orlandai – Jaume Piquet 23).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid