Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets humans
El Parlament de la CAC dóna suport al tancament dels centres d'internament d'immigrants (CIE's)

Els grups del PP i Ciutadans donen l'esquena als drets humans dels immigrants internats il·legalment i sense drets

02/07/2015 Drets i Llibertats

La Comissió de Justícia i Drets Humans del Parlament de Catalunya ha votat a favor del tancament del Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca. 

El suport al tancament dels CIE's s'ha aconseguit gràcies als vots de tots els grups polítics de la CAC (CiU, ERC, ICV, CUP), excepte del Partit Popular i Ciutadans.

El resultat de la votació ha estat rebut amb aplaudiments pels diputats i els representants de les entitats que han impulsat el tancament dels CIE. Amb aquesta votació, s'insta el govern de la Generalitat de la CAC que "exigeixi a l'executiu espanyol que comenci, al més aviat possible, el procés de tancament dels centres d'internament d'estrangers, que no estan previstos en cap normativa europea."

Diversos polítics han expressat l'alegria pel tancament dels centres que vulneren la dignitat i els drets i llibertats dels nouvinguts, com Oriol Junqueras, que ha expressaat que és una "Gran notícia: avui hem aconseguit que el Parlament es posicioni pel Tancament del CIE #TancaremelCIE", i David Fernàndez, que ha definit el posicionament del Parlament com "Històric. El Parlament aprova sol·licitar el tancament del CIEs. Mil gràcies @TanquemElsCIEs!"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid