Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Ana Menéndez assumeix la presidència de la FAVB

L'entitat continua treballant amb els barris per una ciutat més justa i solidària

30/07/2015 Drets i Llibertats

La Junta de la Federació de Veïnes i Veïns de Barcelona (FAVB), en sessió celebrada el dia 27 de juliol, i en acceptar la dimissió presentada pel president Lluís Rabell, ha acordat cobrir les vacants segons el que marquen els Estatuts de l’entitat.

Així, la presidència ha queda assumida per la fins ara vicepresidenta primera, Ana Menéndez, i passen a ocupar la vicepresidència primera Joan Maria Soler i la vicepresidència segona Albert Recio.

La junta en ple ha ratificat la decisió i li ha ofert tot el suport per mantenir la intensa activitat de l'entitat en els mesos propers, fins a la celebració d'una propera assemblea. Ana Menéndez és membre de l'Associació de Veïns i Veïnes de la Satalia, amb una llarga trajectòria de treball veïnal. Des de 2011 forma part de la junta de la FAVB, treballant especialment en la vocalia de Medi Ambient. A la darrera assemblea, celebrada el passat mes de març, va ésser elegida vicepresidenta primera.

En aquesta nova etapa, la Junta de l’entitat ha reafirma la total independència en relació a les diferents forces polítiques i expressa la seva voluntat de continuar treballant amb els barris per aconseguir una ciutat més justa i solidària. Tot recordant que les associacions de la FAVB treballen pel foment de la participació ciutadana en el projecte de ciutat, amb capacitat de proposta i no només de crítica.

Seguirà endavant amb les reivindicacions en relació als serveis públics bàsics d'educació, salut, transport i habitatge i amb la voluntat d'activar nous fronts que atreguin jovent per regenerar les associacions veïnals, com ara la millora de la qualitat de l'aire i l'aigua, la igualtat de gènere, les noves formes d’organització del treball i del temps, la conciliació laboral o l’economia solidària, esdevenint futures reivindicacions recurrents per assolir una substancial millora de la qualitat de vida urbana de la nostra ciutat.

Dimissió de Lluís Rabell

L'entitat recorda que el motiu de la dimissió del fins ara president ha estat el de concórrer com a candidat a les eleccions a la Generalitat de Catalunya del proper 27 de setembre. L'entitat remarca que Lluís Rabell ha estat fins darrera hora un president dedicat intensament a la FAVB, que "amb el seu compromís personal i la seva capacitat de treball, ha col·locat l’entitat en primer pla de l’actualitat de la nostra ciutat. Cap en fora, ha sabut generar importants consensos amb altres entitats i a nivell intern ha propiciat un molt bon clima de treball. Sentim la seva marxa però entenem les raons que li han fet prendre la decisió de passar de l'activisme veïnal al polític, i li desitgem molt bona sort en la seva aposta".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid