Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
7a edició del Camallera Cançó d'Autor
30/07/2015 Cultura

Demà comença la setena edició del Camallera Cançó d'Autor a l'Alt Empordà, República de les Paraules. Dues setmanes de reinvindicació de paraules, cançó i llibertat d'expresió amb Quico Pi de la Serra,  Meritxell GenéOvidi3VerdCelCesk Freixas, Montse Poch i Jordi Rallo, Montse Castellà, Patriarcat Contra les Cordes.

Sense oblidar-se de la sobirania energètica amb Som Energia, el periodisme ètic amb Sentit Crític, la sobirania nacional amb Assemblea Nacional Catalana, i cinema documental amb "Els Espies de Franco" amb la presència del director Xavier Montanyà, produït per  Batabat.

Enguany, el cicle es farà durant dos caps de setmana: 31 de juliol, 1 i 2 d'agots i 6, 7, 8 i 9 d'agost. Podeu seguir tot el que passa a les  xarxes socials (twitter: https://twitter.com/camallerafest) i també trobareu tota a informació pràctica al nostre blog: http://camallera.tumblr.com/. Aquest any a més, estrenen instagram! https://instagram.com/camalleracultura/

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid