Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
“Antiviolència” proposa multes que sumen més d'un milió d’euros per la xiulada a l'himne espanyol a la Copa del Rei

La “Comisión Antiviolencia” demana sancionar pels xiulets amb 123.000 euros a la Federació Espanyola, 66.000 el F.C. Barcelona, 18.000 a l’Athletic, 100.000 Catalunya Acció (més 90.000 pel seu president Santiago Espot) i 70.000 per 11 entitats sobiranistes més superant així el milió d’euros en sancions (1.167.000 euros).

28/07/2015 Drets i Llibertats
La Comissió Estatal contra la Violència ha decidit proposar multes que superen el milió d’euros (1.167.000 euros) per la xiulada a l'himne espanyol a la Copa del Rei. La sanció més gran seria per la Federació Espanyola de Futbol (123.000 euros) per ser l’organitzadora de la final de la Copa del Rei entre el F.C. Barcelona i l'Athletic de Bilbao, en la qual es van produir xiulets a l'himne espanyol.

A més a més, la Comissió proposa multes de 66.000 euros al F.C.Barcelona, 18.000 a l'Athletic, 100.000 a Catalunya Acció (com a instigadora de la xiulada i 90.000 pel seu president Santiago Espot) i 70.000 a cadascuna de la resta de les organitzacions “que la van convocar”. El secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, i el president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal també van explicar que la possibilitat del tancament del Camp Nou està prevista per la llei i de fet no seria la primera vegada que es produiex ja que el camp del F.C. Barcelona va estar clausurat durant la dictadura de Primo de Rivera per una sanció provocada per uns fets similars.

Cal recordar que fa pocs dies es va saber que la UEFA podria arribar a multar el Barça amb 60.000 euros o fins i tot, el tancament d'alguna zona del Camp Nou en un proper partit de la màxima competició continental com a càstig per l'exhibició d'estelades a la final de Berlín. El F.C. Barcelona ha presentat al·legacions a les propostes de sanció de la UEFA i la Comissió Estatal contra la Violència.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid