Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27-S
Un centenar de vehicles participen a la Caravana per la Independència per les Terres de l'Ebre

El proper diumenge, Tortosa acollirà l’acte central de la campanya “27.09.2015. On tot comença” amb la presència de Jordi Sánchez

 

29/06/2015 Política
Dissabte passat,  les Terres de l’Ebre van donar el tret de sortida a la campanya d’estiu "On tot comença" de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb la Caravana per les Terres de l’Ebre. L’acte va ser un èxit de participació i civisme, segons els organitzadors.  Van participar un centenar de cotxes que s’anaven unint a mesura que la caravana avançava cap a Deltebre.

A Riba-roja d’Ebre es va donar la sortida a la caravana, amb la presència de l’alcalde, Antonio Suárez, que va portar durant tot el trajecte la primera estelada que l’ANC havia penjat a l’ajuntament de la localitat, símbol de lluita per la independència. Aquesta va ser lliurada a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, que es va comprometre a retornar-la, en una segona caravana a la inversa, "quan assolim la independència".

A l’assut de Xerta es van unir les caravanes que baixaven des de la Ribera d’Ebre, per una banda, i des de la Terra Alta, per l’altra. Amposta va ser el punt d’unió de la caravana que baixava per l’eix de l’Ebre (c-12) i la que pujava de la Ràpita–Ulldecona–La Sénia, per la N-340.

Els Batukeem Amposta van amenitzar al pas de la caravana per ciutat. A l’Aldea, s’afegia la caravana que venia de l’Ametlla, el Perelló, l’Ampolla i Camarles. Junts ja tots els pobles de les Terres de l’Ebre, s’arribava a Deltebre. Allí, després de la recepció i l’acte de lliurament de l’estelada entre alcaldes, es va repartir el dinar per a unes dues-centes persones. La tarda acabava amb un concert del grup Riu en So.

Acte 5 de juliol al Parc Teodor Gonzalez de Tortosa a partir de les 17h

L’ANC a les Terres de l’Ebre recorda que per diumenge vinent, 5 de juliol, s’organitza l’acte central de la campanya d’estiu amb jocs infantils, inflables, gelats, sorpreses, sorteig d’un sopar per a dues persones a les Barques Can Joan, parlaments amb Manolo Tomàs de la PDE, Aurora Forès de la Unió de Pagesos, Montse Castellà de Trens Dignes i el president de l’ANC, Jordi Sánchez.

Després dels parlaments es formarà el punter humà (assaig de l’11S) i després concert del grup cratOR. Tot això al Parc Teodor Gonzalez de Tortosa a partir de les 17h. Durant l'acte comptarem amb la presència del grup Batukeem Amposta que ens amenitzaran latarda amb la seva actuació de batucada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid