Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertats
Protestes i mobilitzacions arreu del país contra la llei Mordassa

Consideren que aquest nou instrument legal suposa una agressió criminalitzadora envers els moviments popular que volen expressar-se a l'espai públic.

30/06/2015 Drets i Llibertats

Demà dimecres 1 de juliol començarà aplicar-se la nova Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda com a "Llei Mordassa", davant d'aquest fet la PAH ha convocat avui  protestes i mobilitzacions a rreu del país.

A grans trets, Llei mordassa consagra el concepte de perillositat com a principi discrecional per castigar l'activisme social, com ara les manifestacions no comunicades formalment, que podrien ser multades amb entre 30.000 euros i 600.00 euros. Les accions de la PAH contra els desnonaments, legítimes mostres d'autodefensa popular envers la crisi econòmica capitalista, esdevenen així actes criminals per voluntat de l'Estat.

Aquestes mesures fan de la Llei de Seguretat Ciutadana un instrument de violència legal contra les classes populars, i especialment contra els sectors social més vulnerables (joves,moviment okupa, pobresa). Les mesures reaccionàries i restrictives incloses a aquesta llei evidencien que la legislació aprovada a les Corts Espanyoles exclusivament amb el suport del PP té una finalitat obertament repressora. En conseqüència demanem la desobediència popular envers lleis injustes com la present Llei de Seguretat Ciutadana.

La CUP Tarragona se suma a la convocatòria de la PAH de Tarragona aquesta tarda 30 de juny a les 19 hores a la Plaça Imperial Tàrraco davant la Subdelegació del Govern.

La Crida per Sabadell  se suma a altres col·lectius i organitzacions de la ciutat, a la convocatòria de concentració que es realitzarà demà dimecres a les 7 del vespre davant l’Ajuntament de Sabadell.

La COS crida a participar a la concentració pel tancament de CIE de Sapadors a València

La "Plataforma València sense mordassa" convoca mobilitzacions a diversos indrets del País Valencià

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid