Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Presentació a Barcelona de la campanya "Llibertat per Arnaldo Otegi. Presos Bascos, a casa"

Avui a les 19:30 a l’auditori del CIEMEN (C/ de Rocafort, 242 bis).

29/06/2015 Internacional

El Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) acull aquesta tarda l’acte oficial de presentació als Països Catalans de la campanya internacional “Llibertat per a Arnaldo Otegi. Presos bascos, a casa”. L’acte s’emmarca en la crida que s’està fent arreu d’Europa per reclamar l’alliberament del dirigent polític basc i el final de la política d’allunyament, com a pas previ a l’excarceració dels presos bascos, en tant que passos necessaris per poder assolir una pau justa i duradora al País Basc.

El CIEMEN, com a organització fortament compromesa amb els drets col·lectius dels pobles, és una de les entitats deganes a casa nostra en la solidaritat amb el procés de pau i normalització política que viu el País Basc. En aquest sentit, ha volgut acollir l’acte públic que mostri el suport de la societat civil catalana i el món de la cultura i la política al clam democràtic perquè Otegi no s’estigui, en virtut dels drets civils i les llibertats més elementals, ni un dia més a la presó.

L’acte s’estructurarà amb una benvinguda a càrrec de Carles Riera, president del CIEMEN; una lectura del manifest de la campanya a càrrec de Gabriela Serra, activista històrica vinculada a la defensa dels Drets Humans, i una intervenció d’August Gil Matamala, jurista. La cloenda anirà a càrrec de Julia Arregi i Hodei Otegi, companya i fill, respectivament, d’Arnaldo Otegi. Es comptarà amb la presència de representants polítics, socials i culturals dels Països Catalans.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid