Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
La COS crida a participar a la concentració pel tancament de CIE de Sapadors a València

Des d'allà, la mobilització s'unirà a la manifestació unitària contra la Llei Mordassa

30/06/2015 Drets i Llibertats

Com cada darrer dimarts de mes, la Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha fet una crida a participar de la concentració pel tancament dels Centres d'Internament d'Estrangers (CIE), una vegada més, serà a les 19h davant la porta del CIE de Sapadors (Avinguda Dr. Waksman, núm 52-54, de València).

Des d'allà, la mobilització s'unirà a la Plaça de Bous, a la manifestació unitària contra la Llei Mordassa, que eixirà a les 20h de la Plaça de Sant Agustí.

La popularment anomenada Llei Mordassa, o Llei de “Seguretat Ciutadana”, "és l'enèsim intent del govern de Rajoy, per tal de deixar les llibertats i drets civils a l'alçada dels que hi existien l'any 1975... La tasca de totes les organitzacions de classe serà la d'aconseguir sumar almenys la mateixa força que la nostra classe tenia en eixe 1975", puntualitza la COS.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid