Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Catalunya Nord
L'èxercit francès i els serveis secrets desvien el TGV a la Catalunya Nord

Els militars francesos fan variar el trajecte del TGV a l'antic camp de concentració de Ribesaltes perquè hi tenen projectat un “immens dipòsit de municions utilitzades en operacions exteriors”

28/06/2015 Territori

Una notícia del Punt Avui del periodista Aleix Renyé explica que els serveis secrets francesos tenen la Catalunya del Nord com a centre de formació i entrenament", i que amb motiu del desplegament de les forces militars franceses s'ha desviat el trajecte del TGV.

Un part important de l'antiga ciutadella dels reis de Mallorca a Perpinyà està ocupada pels "comandos especials" dels militars francesos, i tal com explica el periodista a Sant Llorenç de la Salanca hi ha una discreta instal·lació d'escoltes, i per altra banda a Cotlliure, Òpol, Perellós i Montlluís "comparteixen terrenys d'entrenament amb unitats regulars. "

Segons alguns responsables dels ajuntaments de Ribesaltes i Espirà de l'Aglí s'està construint un “immens dipòsit de municions utilitzades en operacions exteriors” a l'antic camp de concentració de Ribesaltes. Per aquest antic camp de concentració, per on van passar centenars de catalans refugiats, havia de passar inicialment el tram del TGV. Però l'exèrcit ha fet desviar el projecte i que passi molt a la vora d'aquests pobles.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid