Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Major
Arriba la Festa Major Jove de Vic 2015
24/06/2015 Cultura

La Festa Major Jove de Vic arriba aquest any a la seva 10a edició, coincidint amb la Festa Major de la ciutat, deu anys després que el jovent del Centre Social Autogestionat La Torratxa comencessin a organitzar unes barraques alternatives. Enguany es mantenen les diverses activitats que s'han anat duent a terme els darrers anys, amb alguna novetat, que tindran lloc del divendres 26 de juny al diumenge 5 de juliol. (veure el programa)

La Festa Major Jove de Vic s'organitza de forma assembleària a partir de reunions, de caràcter obert, entre les diverses entitats juvenils organitzadores i joves a títol individual, que s'han anat fent des de l'inici d'aquest any a l'Ateneu Popular la Buixarda, espai autogestionat en el qual la Festa Major Jove de Vic col·labora. Entre els col·lectius organitzadors de la Festa Major Jove de Vic 2015 hi ha l'AEiG Guillem de Mont-rodon, l'AEiG Tsunami, l'Ateneu Popular la Buixarda, la Riallera, la Torratxa, les Verges de la C-17 i l'AMPA Jove de Vic.

La Festa Major Jove de Vic 2015 té aquest any més presència a les xarxes socials, amb la pàgina al Facebook  i els nous comptes d'Instagram  i de Twitter, amb l'etiqueta #FMJVic2015). A més, es podrà consultar tota la informació de la Festa Major Jove en una aplicació per a mòbils. 

 També s'ha volgut fer més partícip el jovent en l'organització de la festa amb el concurs pel cartell, que ha guanyat la Bruna Arumí, premiada amb una samarreta del Birranostrum. En segon lloc hi ha quedat en Josep Macià, premiat amb un tiquet pel Sopar Jove, i les il·lustracions del seu cartell també seran utilitzades per a la difusió de les activitats de la Festa Major Jove de Vic. Tots els cartells participants estaran exposats a l'Ateneu Popular la Buixarda del 26 de juny al 5 de juliol.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid