Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Habitatge
La PAH-GIRONA-SALT recupera el bloc de Salt
23/05/2015 Drets i Llibertats

L'Assemblea de la PAH-GIRONA-SALT ha recuperat, aquest divendres, el BLOC-SALT per a posar-lo a disposició de famílies i persones, moltes d'elles menors d'edat, en situació d'emergència habitacional. També han anunciat que els 15 habitatges ocupats ja estan "plens de vida: a 14 dels habitatges hi viuen famílies i 1 és el pis d'ús comunitari, on hi hem ubicat els serveis compartits".

Amb la recuperació del BLOC-SALT, l'Assemblea vol impulsar la resolució efectiva dels greus problemes d'habitatge, alimentació i cura de la infància que patim les persones que en formem part. Consideren que l'alliberament d'aquest bloc de 15 habitatges, que ja van mantenir ocupat durant més de 9 mesos, és una de les poques formes d'aconseguir-ho i de tornar a fer un crit d'Emergència habitacional, de petició d'ajuda a tota la societat.

Dilluns, faran una 1a Assemblea Pública Aper informar a totes les persones i col·lectius sobre "el procés que hem viscut i per organitzar la defensa de les famílies del BLOC-SALT".

"Emergència Habitacional i Vivencial"

Segons la PAH, Salt és una de les poblacions de Catalunya on es viu una Emergència Habitacional i Vivencial més greu. Centenars de famílies de Salt, amb un elevat índex de natalitat, tenen a tots els seus membres adults a l'atur i estan essent abandonades pel conjunt de les administracions. A Salt existeixen greus problemes d'alimentació, moltes persones i famílies no tenen aigua, llum i calefacció a casa, les ocupacions d'habitatges s'han multiplicat, les entitats bancàries segueixen desnonant sense que hi hagi una oposició ferma i efectiva per part de cap de les administracions i moltes famílies s'acumulen als anomenats 'pisos pastera'. Per a l'Assembla, l'Alcalde de Salt, Jaume Torramadé (CiU), segueix fent veure que fa, mentre en realitat abandona a la part de la població que més està patint l'estafa que li diuen crisi.

L'Emergència Habitacional que existeix a Salt  ha portat a la PAH-GIRONA-SALT a donar suport a les persones i famílies que han hagut d'ocupar habitatges de bancs, ubicats a diversos blocs de la població. Però la negativa a col·laborar per part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Salt de CiU i els problemes cada cop més greus de moltes famílies, la majoria amb menors a càrrec, han estat la causa de que tornem a fer un pas endavant més gran.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. Cremen per primer cop fotografies de la Princesa Leonor
  3. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  4. Sant Jordi era guerrer...
  5. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  6. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid