Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1r de Maig
La Intersindical-CSC reclama assolir la independència per construir una societat justa

S'ha fet referència al procés d'independència català com a “ l'eina que necessitem per a poder establir una societat justa, on la immensa majoria participi en la presa de decisió sobre qualsevol tema que l’afecti”. Finalment ha reivindicat que “és el nostre poble, i només ell, qui té el dret de definir-se com a subjecte polític”.

02/05/2015 Laboral

La manifestació de la Intersindical-CSC amb motiu del 1er de maig ha transcorregut pel centre de Barcelona en mig de proclames a favor de la independència nacional, els serveis públics de qualitat, per la defensa dels salaris i l'ocupació estable i de qualitat.

Al final del recorregut de la marxa reivindicativa, davant del Centre d'Art Santa Mònica, el Secretari general del sindicat, Carles Sastre, ha fet una crida a “superar l’actual estadi de sotmetiment de la majoria de la població als interessos d’unes oligarquies depredadores” i a “democratitzar l’economia per a situar-la al servei de les classes populars “.

Sastre ha fet èmfasi en la necessitat de “reforçar el pes de l’àmbit públic en l’economia, deixant enrere l’opressora ombra del deute públic” .

Així mateix s'ha reclamat “un escenari d’igualtat real de les persones al món del treball, per assegurar la igualtat de drets i salari de les dones, les persones amb capacitats físiques diferents i les persones immigrades”.

Així mateix, ha palesat la necessitat “ d'integrar el jovent al món del treball amb condicions dignes i generar llocs de treball per a les persones de més de 45 anys que es troben en situació d’atur”. Sastre també ha reclamat una vida digna i econòmicament independent per a les nostres grans i salvaguardar la salut i el benestar alimentari i social de la canalla.

El parlament ha conclòs amb una referència al procés d'independència català com a “ l'eina que necessitem per a poder establir una societat justa, on la immensa majoria participi en la presa de decisió sobre qualsevol tema que l’afecti”. Finalment ha reivindicat que “és el nostre poble, i només ell, qui té el dret de definir-se com a subjecte polític”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid