Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP obté representació als 4 municipis de les Terres de l'Ebre on s'havia presentat

Una regidoria a cada un dels municipis d'Alcanar, Deltebre, Tortosa i Ulldecona

26/05/2015 Política

La CUP era la primera vegada que es presentava a les Terres de l'Ebre, concretament als municipis d'Alcanar, Deltebre, Tortosa i Ulldecona i ha obtingut representació a cada d'un d'ells.

A Alcanar, Xavier Queralt, que encapçalava la llista, serà el regidor que entrarà a l'Ajuntament amb 460 vots que representa el 10,54%. 

A Deltebre, la formació ha obtingut el 8’53% del vots, és a dir, un total de 502. Amb aquestes dades, la cap de llista, Diana Santiago, serà la regidora de la CUP al consistori.

A Ulldecona, ha obtingut l’11’13%, o sigui 308 vots. Això equival a un regidor, que en aquest cas serà Raül Najas

Tortosa: CiU perd la majoria absoluta i despareixen els partits feixistes

En aquest marc, la CUP irromp a l'Ajuntament amb un regidor amb 930 vots, el que representa el 6’89%. Xavi Rodriguez serà el representant de la formació al consistori

La CUP Tortosa- Alternativa Ecologista, considera molt important la pèrdua de la majoria absoluta de CiU i el càstig dels veïns i veïnes de Tortosa que els ha fet perdre fins a 4 regidores per la seva "actitud caciquil i prepotent". També celebren de la mateixa manera la desaparició del consistori de PxC i el poc suport de Democracia Nacional amb només 61 vots del total.

A partir d'ara, la coalició s'ha compromés  a treballar també des de l’Ajuntament per a fer de Tortosa, Jesús, Reguers, Bítem, Vinallop i Campredó uns millors pobles per als seus veïns i veïnes. Així com a fer una forta oposició però a la vegada constructiva i propositiva, fiscalitzar l’activitat de sigui quin sigui el govern municipal resultant, i a posar la informació del que es fa a l’Ajuntament a l’abast dels veïns i veïnes.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid