Municipals 2015
La CUP Deltebre denuncia que membres de la mesa sortien fora a buscar vots de persones discapacitades

Davant la irregularitat d'interventors i apoderats de CiU que votaven en nom de persones discapcitatdes, es va decidir treure les urnes a la porta, amb presència d'interventors de tots els partits, per facilitar el vot de les persones amb dificultat per accedir-hi

25/05/2015 Política
La CUP de Tortosa  va presentar ahir una reclamació en el col·legi electoral Escola Assumpció de Deltebre perquè alguns membres de taula, així com interventors i apoderats de CiU, sortien a fora per recollir el DNI de persones que no podien accedir al local i realitzaven la votació en el seu lloc.

El conflicte generat per aquesta situació va portar el president de la mesa a treure les urnes al carrer, per facilitar el vot de les persones amb dificultat per accedir a la taula i assegurar que no es produissin manipulacions  en el vot. Una mesura que no va agradar al secretari de l'Ajuntament de Deltebre, que va al col·legi i va ordenar que no es tragués cap urna fora del recinte escolar.

La situació es va resoldre amb la solució que quan persona amb minusvalidesa volia votar un membre de la taula sortida a la porta amb l'urna acompanyada d'interventors de diversos partits per garantir el vot.

La CUP ha denunciat que es tracta d'una irregularitat per una possible manipulació del vot i ha informat d'aquestes irregularitats a la Junta Electoral de Zona.