Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Refugiats
La CUP de Tarragona contra la “visita” d'un vaixell de guerra de l'Exèrcit espanyol

Es dedica a la vigilància marítima i “la lluita contra la immigració il·legal”

28/05/2015 Drets i Llibertats
La CUP Tarragona  ha manifestat el seu rebuig a la visita del patruller de l'Armada espanyola Infanta Elena, que es troba participant en uns anomenats “exercicis de seguretat marítima MARSEC 15” en aigües del mar Mediterrani. El vaixell de guerra té previst realitzar escala en el Port de Tarragona aquesta setmana, així com una jornada de portes obertes.

Per a la formació, la Mediterrània és un gran cementiri de persones que, obligades per la pobresa extrema o la guerra, són empesos a marxar de casa seva a la recerca d'una vida millor en embarcacions precàries que acaben sovint afonades. Allò que necessiten les persones expulsades de casa seva a l'Àfrica són vaixells de Salvament Marítim, no vaixells de guerra".

També ha assenyalt que Tarragona "ha de ser ciutat de pau, solidària i internacionalista. No admetem que al nostre port s'hi trobin vaixells de guerra i menys vaixells de guerra que facin “demostracions” davant de la societat civil local. Fora vaixells de guerra del Port de Tarragona".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid