Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Darnius s'estrenarà el 24M
18/05/2015 Política

La CUP de Darnius (Alt Empordà), que es presenta per primer cop a les eleccions locals amb la candidatura d'Assemblea per Darnius – CUP, creuen necessària una alternativa a les polítiques de l’actual equip de govern i de l’oposició.

Joan Molinet, que encapçala la llista junt a Paula Gómez afirma: "volem treballar per la cohesió, la informació i transparència per tal de donar resposta a l’interès del poble per sobre dels interessos personals, econòmics o polítics, i aportar un model de gestió diferent".

La seva proposta és posar en marxa processos participatius des de l'Ajuntament que - a semblança d'altres experiències de govern de la CUP - posin a debat ciutadà les inversions, els pressupostos, el Pla d'Obres i Serveis, i altres temes d’interès per la ciutadania. Amb aquesta funció, proposen desenvolupar un Reglament de Participació Ciutadana que estableixi els mecanismes i reconegui els drets dels veïns i de les entitats a participar en els assumptes locals.

La candidatura també posa èmfasi en el creixement sostenible del poble, i entre d'altres mesures, proposen el foment del patrimoni natural, històric i cultural del municipi, el turisme responsable i sostenible o la incentivació del compostatge casolà com a via més sostenible de gestió de la FORM, aplicant incentius fiscals a les persones usuàries, el progrés social, l’atenció a la gent gran i el desenvolupament socioeconòmic dels joves.

Pel que fa a la transparència de l'Ajuntament, l'Assemblea per Darnius - CUP anuncia que treballaran per realitzar els plens amb una major periodicitat, atorgant el dret de paraula a tothom i donant resposta des del govern. Així mateix, plantegen implantar un codi ètic pels regidors i regidores, oferir informació periòdica de la gestió municipal a través d'un butlletí, de la web de l’Ajuntament i assemblees obertes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid