Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
L’ultradretà Ynestrillas votarà Podemos

Ricardo Sáenz de Ynestrillas ha anunciat mitjançant el seu facebook que avui votarà Podemos

24/05/2015 Política
L’ultradretà Ricardo Sáenz de Ynestrillas ha anunciat mitjançant el seu facebook que avui votarà Podemos (per ser més exactes, ha anunciat que votarà Podemos a les eleccions autonòmiques de la Comunitat Autònoma de Madrid i la coalició impulsada per Podemos “Ahora Madrid” a les eleccions municipals).

Cal dir que tot i aquestes intencions de vot Ynestrillas no ha modificat la seva ideologia com es pot comprovar en un post penjat fa un parell de dies al seu mur de facebook on en relació a una notícia del País Basc va comentar: “Hay quienes asesinan españoles por el mero hecho de serlo y también los que equiparan víctimas con verdugos:bastardos!”. De fet Sáenz de Ynestrillas és fonamentalment conegut pel seu odi al “separatismo” i perquè va ser processat per l'assassinat del diputat d'Herri Batasuna Josu Muguruza (i deu accions terroristes més contra persones relacionades amb l'independentisme basc). Pocs anys després va ser condemnat a set anys de presó, per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre de tinença il·lícita d'armes, per disparar contra un traficant de drogues que s'havia negat prèviament a vendre-li cocaïna.


A dia d'avui l'’historial polític de líder ultradretà passa per militar o simpatitzar a Fuerza Nueva, Movimiento Social Español, Alianza por la Unidad Nacional, la Legión de San Miguel Arcangel i Podemos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid