Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
IPS-CUP disposada a votar ERC per a l’alcaldia de Salt

Tampoc no descarta formar part del nou govern si hi ha prou entesa en el programa.

29/05/2015 Política
L’Assemblea d’Independents per Salt - Candidatura d’Unitat Popular (IPS-CUP) es mostra disposada a votar el candidat a l’alcaldia d’ERC a Salt.
Durant la campanya, dins de l’eix per “un poble compromès”, IPS-CUP ja reclamava “un  ajuntament implicat amb la realitat nacional i social de la qual formem part”, i  concretament un alcalde amb un compromís clar amb el procés independentista. I és  que considera que en els propers temps els municipis, els ajuntaments i els seus  representants encara hauran de jugar un paper important en aquest procés. En aquest  sentit considera que l’alcaldable d’aquest perfil amb més possibilitats de sortir elegit és  el cap de llista d’ERC.
Al mateix temps, durant aquests dies moltes persones han manifestat la necessitat  d’un relleu a l’alcaldia de Salt. IPS-CUP ha recollit aquesta demanda i facilitarà aquest  canvi d’alcaldia. Un canvi que ha de ser en el fons i en les formes: un alcalde i un  govern dialogant, que respecti escrupolosament les formes democràtiques.
Per IPS-CUP també cal que el govern saltenc treballi per fer del futur de Salt un  projecte col·lectiu, on el poble sigui cada cop més protagonista del seu propi  desenvolupament i on la prioritat política sigui la millora de la qualitat de vida de totes 
les persones que hi vivim. Per aquest motiu IPS-CUP també es mostra disposada a  iniciar converses i valorar si hi ha prou entesa en base al programa que planteja.
Moltes persones els han demanat que facin el pas d’entrar a governar però sempre  han contestat que no ho faran per obtenir càrrecs ni per gestionar el programa  d’altres. "No necessitem un simple canvi de cares. Ni tampoc pensem que siguem ni  millors ni pitjors gestors que ningú. Del que es tracta és de començar a canviar el  model que ens ha governat fins ara. Som conscients que no hem guanyat les eleccions  però, si ens demanen entrar al govern, haurà de suposar coma mínim un canvi prou significatiu", puntualitza la CUP.

IPS-CUP ha obtingut un regidor més en relació a les del 2011

La llista guanyadora ha estat la d'ERC amb 5 regidors i cal tenir en compte en la darreres eleccions municipals van quedar fora de l'Ajuntament.
I Convergència ha estat la gran perdedora. Per la seva banda, la CUP ha passat de 2 a 3 regidors i també han augmentat en nombre de vots.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid