Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals
Guanyem Badalona en Comú, disposada a liderar una alternativa al govern municipal

La plataforma ciutadana se situa com a segona força política badalonina amb el seu discurs de ruptura, unitat popular i participació ciutadana vinculant

25/05/2015 Política
Dolors Sabater, la candidata a l'alcaldia, destaca que la plataforma ciutadana ha tingut suport ciutadà a tots els barris, cosa que referma el seu missatge de construir una sola Badalona cohesionada.

Jose Téllez, el número dos, ressalta que la gent de Badalona que és d'esquerres s'ha mobilitzat pel canvi, donant un suport clar a Guanyem, per dur la nova política a l'Ajuntament, i ha castigat l'actual oposició

Al quarter general de Guanyem Badalona en Comú, instal·lat al restaurant Vizio, a la Rambla, es respira il·lusió i optimisme amb un 92% escrutat i 14.342 vots per a aquesta plataforma ciutadana. La informació de què es disposa assenyala que a tots els barris de la ciutat hi ha hagut persones que han fet confiança en la plataforma encapçalada per Dolors Sabater, cosa que ha comportat que la nova formació hagi obtingut un resultat de cinc regidors i regidores i s'hagi situat com a segona força al consistori.

La cap de llista, Dolors Sabater, en vista dels resultats ha afirmat que la seva formació es veu legitimada per articular una alternativa a l'actual govern municipal. "Acceptem el repte de treballar amb altres forces polítiques per emprendre una acció de govern transformadora i rupturista, que posi el ciutadà al centre de la política municipal".

Així mateix, Sabater s'ha mostrat contenta per l'increment de participació, d'uns cinc punts, fins al 57,18%, i ha ressaltat aquesta circumstància: "A tot Badalona hi ha hagut persones que han confiat en nosaltres, i això confirma l'aposta que hem fet per la cohesió, perquè hi hagi una sola Badalona".

Jose Téllez, el número dos, ha destacat que les percepcions indiquen que els badalonins i badalonines d'esquerres "han optat per l'aire fresc i les noves formes de fer política, de renovació, enfront del vell estil", tant en relació amb la mateixa Guanyem com a l'arribada d'ERC al consistori. Téllez hi ha afegit que la ciutadania ha castigat la vella manera de fer política de les formacions tradicionals fins ara a l'oposició a l'Ajuntament.

Respecte a la postura en relació al PP de García Albiol, els representants de la candidatura ciutadana han recordat que "ni per acció ni omisió nostra, Albiol serà alcalde". "Fem una crida als partits i a les seves bases perquè, aquest cop sí, es pugui articular una alternativa que desbanqui el PP del govern de Badalona", ha recordat Dolors Sabater. "S'ha demostrat que la ciutadania ha considerat que sí que es pot fer oposició a Albiol. Nosaltres som nous, però portem un recorregut molt llarg de treball al carrer, les entitats, els barris, i això ens avala per impulsar un nou govern a Badalona si l'assemblea que farem dissabte que ve així ho decideix".

Un cop coneguts els resultats provisionals i confirmada l'estrena amb força de la seva plataforma a Badalona, Sabater ha insistit que la seva candidatura "va obrir al seu moment les portes a tothom, i aquestes portes continuen obertes".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid